Interactieve schermen huren

Grote touchscreen displays zijn geweldig voor de registratie van evenementen, het vastleggen van leads en presentaties op conferenties, tentoonstellingen, bedrijfsevenementen en beurzen. Prachtige grootschalige 4K-graphics trekken gegarandeerd de aandacht van de toeschouwers. Ook een GPS Tracker gebruikt men veel bij evenementen.

BOEIENDE PRESENTATIES MET INTERACTIEF AANRAAKSCHERM

Door gebruik te maken van interactieve touchscreens op uw evenement kunt u boeiende presentaties geven en kunt u zelfs uw publiek laten deelnemen, aangezien zij letterlijk met de gegevens kunnen communiceren door bepaalde delen van een afbeelding of tekst te selecteren. Dit betekent ook dat u de gebruiker een gepersonaliseerde ervaring kunt bieden, zodat deze zich meer betrokken voelt bij het evenement. Het publiek in staat stellen om verbinding te maken met de visuele presentatie is een methode die ertoe zal leiden dat uw bedrijf direct feedback krijgt of onschatbare gegevens verzamelt, met inbegrip van live data feeds..

AFZETPAALTJES VOOR EVENEMENTEN

Een afzetpaal is een paaltje dat gebruikt wordt voor het afzetten van gebieden of doorgangen en voor het vormen van wachtrijen of looproute. Afzetpalen worden veel gebruikt bij een evenement. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren

Grote touchscreen displays zijn geweldig voor de registratie van evenementen, het vastleggen van leads en presentaties op conferenties, tentoonstellingen, bedrijfsevenementen en beurzen. Prachtige grootschalige 4K-graphics trekken gegarandeerd de aandacht van de toeschouwers.

BOEIENDE PRESENTATIES MET INTERACTIEF AANRAAKSCHERM

Door gebruik te maken van interactieve touchscreens op uw evenement kunt u boeiende presentaties geven en kunt u zelfs uw publiek laten deelnemen, aangezien zij letterlijk met de gegevens kunnen communiceren door bepaalde delen van een afbeelding of tekst te selecteren. Dit betekent ook dat u de gebruiker een gepersonaliseerde ervaring kunt bieden, zodat deze zich meer betrokken voelt bij het evenement. Het publiek in staat stellen om verbinding te maken met de visuele presentatie is een methode die ertoe zal leiden dat uw bedrijf direct feedback krijgt of onschatbare gegevens verzamelt, inclusief live data feeds.

Interactief touchscreen voor presentaties

SNELLE & EENVOUDIGE INSTALLATIE VAN HET AANRAAKSCHERM

Onze touchscreens zijn eenvoudig en snel op te stellen als wandbevestiging of op een standaard. Ze kunnen ook staand of liggend zijn. Compatibiliteit met de combinatie van tekst, afbeeldingen, videobeelden, social media sites en webcontent betekent dat de mogelijkheden voor uw presentaties eindeloos zijn. Ingebouwde android biedt een ideaal platform voor whiteboarden, annotatie, web browsen of het uitvoeren van maximaal 4K video’s., ook huur Audiovisueel Materiaal

ASSORTIMENT AAN TOUCHSCREENS BESCHIKBAAR

We hebben 65″4K, 75″ 4K en 86″ 4K aanraakschermen beschikbaar. De schermen die wij leveren maken gebruik van geavanceerde technologie en bieden functies die geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen. De touchscreens bieden de gebruiker een realistische schrijfervaring en leveren tegelijkertijd beelden in 4K, die rijke kleuren en contrast met duidelijke details bieden. Er zijn 20 multi touch-points die nauwkeurig zijn en geen dode hoeken hebben over het hele scherm. Er zijn geen drivers of kalibratie nodig, vergeet projectoren en schermen voor projectieschermen – de toekomst is hier. De infraroodtechniek betekent geen draden, dus altijd een strakke professionele uitstraling.

Waar kan ik een interactieve flatscreen huren?

Als u besluit een interactieve flatscreen te huren, kunt u contact met ons opnemen Wij bieden een professioneel aanbod van groot formaat interactieve flatscreens op vloerstandaards. Wij leveren, installeren en nemen de apparatuur mee wanneer het u uitkomt. Waarom zou u zich niet onderscheiden van de massa en uw volgende show interactief maken? Neem nu contact op voor meer informatie!