WEEK VAN HET ONTWERPEN Biennale Interieur.
Toggle navigation Biennale Interieur. WEEK VAN HET ONTWERPEN. Week van het Ontwerpen presents young promising design talent at the exhibition We Are The Next Generation, part of the Interieur City Festival. 190 student projects were submitted via an open call to students and schools. Durlet zetels
Ontwerp je eigen 3D-interieur Het Nieuwsblad.
Zo kan je makkelijk ontwerpen volgens een vooropgesteld budget. Wil je jouw interieur tot in de puntjes en naar eigen smaak ontwerpen, dan is Google sketchup het programma bij uitstek. Met de gratis versie kan je zowel kleine decoratieve voorwerpen als volledige steden creëren.
vochtbestrijding woning
Cursus Interieurontwerpen en styling, leuke interieurcursus LOI.
Je leert meer over de geschiedenis van de bouwkunst, het ontwerpen van meubels en de verandering in woonfuncties door de jaren heen. Doordat je de geschiedenis van het interieur en de visie van ontwerpers uit het verleden leert kennen, ontwikkel je een eigen visie en ben je zelf beter in staat een interieur zó te ontwerpen of aan te passen, dat het aan de moderne eisen voldoet.

coworking antwerpen
Van Overstraeten Ontwerp en realisatie van uw interieur op maat Van Overstraeten.
Van Overstraeten ontwerpt en realiseert uw interieur op maat. Van Overstraeten ontwerpt en realiseert uw interieur op maat. Het gepassioneerd ervaren en getalenteerd team van interieurarchitecten en vaklui staan garant voor de geslaagde inrichting van uw woonst, kantoor, winkel of apotheek.

suitekledij
Interieur ontwerpen Fase 2 NIA Academie.
Na het afronden van deze vakopleiding ontvang je het certificaat Interieur Ontwerpen. Om dit nog aantrekkelijker te maken, krijg je na de start van de vakopleiding Interieur Ontwerpen, een jaar lang 10 procent korting op aanvullende 3-daagse specialisatiecursussen van NIA ACADEMIE.

Mortex: voordelen
Interieurvormgeving ARTENIC: advies, ontwerp en uitvoering.
Daarnaast is er de interessante optie om je meubelen te laten ontwerpen door onze interieurarchitect. Tafels, dressings, keukenkasten en meer ontwerpen we met een moderne, frisse blik en volledig op maat van jouw interieur. Je keuken, badkamer of woonkamer inrichten, met een interieurvormgeving van ARTENIC, dan zorgen we dus ook, indien je dat wenst, voor gepersonaliseerde meubelen.
Interieurarchitectuur door AnA-interieur uit Mechelen.
Begonnen in 2012 als Anneke en Ariane, roomies, goede vriendinnen en beiden gepassioneerd door interieur en design. Je kent hun interieurarchitectuur van tapasbar SAVA en de M-EATERY aan het station in Mechelen, maar vergis je niet: ze zien ál hun projecten even graag.
steenkorven bestellen
Interieurontwerp en binnenhuisarchitectuur Interieurarchitect Britt Van Namen.
Interieurontwerp hand in hand met architectuur. Britt van Namen is binnenhuisarchitect in hart en ziel. Zij staat voor tijdloze ontwerpen en strakke functionaliteit die nauw aansluiten bij de architectuur van het project. Haar interieurontwerpen kenmerken zich door hun minimalistische eenvoud en fijne details.