Mercedes Auto-onderdelen online

Mercedes auto-onderdelen online. Bent u op zoek naar gebruikte onderdelen voor uw Mercedes? Zoek dan niet verder. Bij Van de Ven Auto’s in Roosendaal kunt u het vinden. U weet dat het kopen van nieuwe onderdelen voor uw Mercedes erg prijzig is. Wanneer u naar de sloop gaat om deze onderdelen te halen, komt u vaak met lege handen weer terug. Niet bij ons. Wij zijn een autosloperij met een grote voorraad aan auto-onderdelen van vele verschillende merken. Van carburateur tot krukas, bij ons kunt u het vinden.

Het maakt ook niet uit, uit welk bouwjaar uw Mercedes komt. Voor ieder bouwjaar hebben wij onderdelen op voorraad. De originele groene onderdelen worden door ons persoonlijk getest op kwaliteit. U kunt ze zo online bij ons bestellen. In tegenstelling tot vele andere autosloperijen bieden wij ook nog eens drie maanden garantie op alle onderdelen die wij verkopen. Is uw onderdeel niet goed? Dan krijgt u van ons gewoon uw geld terug. Zonder gezeur. Waar anders krijgt u zulke service?

Weet u niet precies welk onderdeel u moet hebben? Ook dat is geen probleem. Onze
opkoper auto servicedesk helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Van der Ven Auto’s is de meest moderne Mercedes autosloperij in Nederland.

Mercedes rijp voor de sloop? Wij geven u een goede vergoeding.

Heeft u een Mercedes, maar is deze rijp voor de sloop? Wij halen deze kosteloos voor u op. Als uw Mercedes nog vele bruikbare onderdelen bevat, dan geven wij u een eerlijke en royale vergoeding voor uw sloopauto. Zo zijn wij. U ontvangt van ons ook nog eens ter plekke een erkende RDW vrijwaringsbewijs. Zo voorkomen wij problemen achteraf.

versnellingsbakken revisie

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het herstellen en reviseren van automatische en manuele. versnellingsbakken